Холодно і без опадів. Прогноз погоди на середу

Холодно і без опадів. Прогноз погоди на середу

Холодно і без опадів. Прогноз погоди на середу
. Pixabay

У середу, 24 листопада, на погоду впливатиме антициклон WALPURGA, який вирушив до України з південного заходу. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

За прогнозами синоптиків, у середу вдень в Україні буде без опадів, на дорогах подекуди ожеледиця. Вночі та вранці у південних областях місцями туман. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура вдень 1-6° тепла, на Лівобережжі та високогір'ї Карпат, вдень близько 0°.

У північних областях, за прогнозами Укргідрометцентру, вдень буде від 1° морозу до 3° тепла. Вдень без опадів. Вітер західний 7-12 м/с.

На заході країни денна температура коливатиметься переважно в межах 3-6° тепла. Вдень без опадів. Вітер західний 7-12 м/с.

У центральних областях вдень прогнозують 3-5° тепла. Вітер західний 7-12 м/с.

На півдні і в Криму вдень буде 4-6° тепла. Лише на Одещині повітря вдень прогріється до 5-8° тепла. Опадів не передбачається. Вітер західний, 7-12 м/с.

У східних областях вдень, за прогнозами синоптиків, температура повітря коливатиметься в межах 1° морозу — 3° тепла. Вітер північний, західний, 7-12 м/с.

На Київщині, за прогнозами синоптиків, на дорогах подекуди ожеледиця, вдень без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура по області вдень 1-6° тепла. У Києві вдень 2-4° тепла.

Що відомо

  • У Києві напередодні випав перший сніг. Київська міська державна адміністрація повідомила, що комунальники почали обробляти тротуари протиожеледними засобами.
  • Середня місячна температура у листопаді передбачається від 1°C до 7°C тепла, що близько до норми.
  • Американські дослідники із Корнелльського університету дійшли висновку, що першопричиною глобального потепління здебільшого є діяльність людей.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок