Зеленський виступить із посланням до Ради. Коли це відбудеться

Зеленський виступить із посланням до Ради. Коли це відбудеться

Зеленський виступить із посланням до Ради. Коли це відбудеться
. Офіс президента

Президент Володимир Зеленський планує виступити із щорічним посланням до Верховної ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Про це повідомив голова фракції партії "Голос" Ярослав Железняк. Лист Зеленського голові Верховної ради Руслану Стефанчуку оприлюднений на Telegram-каналі нардепа.

"Відповідно до статті 106 Конституції України пропоную заслухати на пленарному засіданні Верховної ради України 1 грудня 2021 року послання президента України до Верховної ради", – зазначається у його тексті.

Відповідно до листа, послання стосуватиметься внутрішнього і зовнішнього становища в Україні.

Суспільне звернулося по коментар до Офісу президента щодо теми звернення президента.

Минулого року Зеленський виступив із посланням до Ради 20 жовтня. У ньому, зокрема, йшлося про стратегію розвитку економіки Донецької та Луганської областей, можливу амністію для бойовиків ОРДЛО, а також про приватизацію українських підприємств

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок