В Україні потеплішає. Прогноз погоди на четвер

В Україні потеплішає. Прогноз погоди на четвер

В Україні потеплішає. Прогноз погоди на четвер
. pixabay

У четвер, 18 листопада, на території України очікується незначне потепління, однак вночі стовпчик термометра сягне мінусових значень. Натомість удень температура повітря у більшості регіонів сягне 5-7 градусів тепла, при цьому на півночі та заході дощитиме.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, на півночі очікуються дощі, на Чернігівщині та Сумщині можливий мокрий сніг. Денна температура повітря сягне 4-7 градусів тепла. Вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

У східних областях буде сухо, спостерігатиметься незначна хмарність. Удень повітря прогріється до +4...+7 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

На заході дощі, на Волині Рівненщині – без опадів. Температура повітря становитиме 4-7 градусів тепла. Вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

У центрі очікується суха та малохмарна погода, денна температура повітря сягне 4-7 градусів тепла. Вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

На півдні незначна хмарність, без опадів. Удень повітря прогріється до 6-8 градусів тепла, на Запоріжжі – до +4...+6 градусів. Вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

У Криму також очікується мінлива хмарність. Температура повітря становитиме від 6 до 8 градусів тепла, вітер північно-західний, 3-8 метрів на секунду.

Що відомо

  • Раніше у Гідрометцентрі повідомили, що перший сніг з дощем очікується в Україні 18 листопада.
  • Середня місячна температура у листопаді передбачається від 1°C до 7°C тепла, що близько до норми.
  • Середня температура у Києві в вересні була нижча за кліматичну норму останніх тридцяти років.
  • Американські дослідники із Корнелльського університету дійшли висновку, що першопричиною глобального потепління здебільшого є діяльність людей.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок