На Черкащині викрили та затримали групу наркоторговців

На Черкащині викрили та затримали групу наркоторговців

На Черкащині викрили та затримали групу наркоторговців
. Колаж Суспільне, фото Головного управління Нацполіції області

На Черкащині викрили групу наркоторговців. Про це Суспільному повідомила речниця Головного управління нацполіції області Зоя Вовк.

За словами речниці, п’ятеро чоловіків продавали наркотики — переважно метадон та амфетамін — у Корсуні-Шевченківському.

"Це чоловіки віком від 29 до 49 років. Керував ними 47-річний місцевий житель", — зауважив начальник ГУНП в Черкаській області Михайло Куратченко.

Помешкання та автівки чоловіків обшукали. Правоохоронці вилучили наркотики, набої, старовинні монети, вироби з жовтого металу, банківські картки, мобільні телефони та кошти у сумі 103 508 гривень, разом із купюрами в іноземній валюті.

"Організатора та ще двох чоловіків затримали під час обшуків. Ще одного фігуранта раніше забрали до ізолятора тимчасового тримання", — зазначила Зоя Вовк.

Затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогівКримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок