Полтавці зібралися біля ресторану, де вечеряв Зеленський

Полтавці зібралися біля ресторану, де вечеряв Зеленський

Доповнено
Полтавці зібралися біля ресторану, де вечеряв Зеленський
. Суспільне Полтава

Президент Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою на Полтавщині, ввечері пішов вечеряти до ресторану. Біля закладу зібралися близько сотні людей, які чекають на президента.

Як передає кореспондент Суспільного, Зеленський зайшов повечеряти до ресторану “Панорама” в центрі Полтави, на вулиці Соборності.

Полтавчани зібралися біля ресторану, де вечеряє Зеленський
Полтавці зібралися біля ресторану, де вечеряє Зеленський.

На вулиці поблизу ресторану перебувають керівник Національної поліції області Іван Вигівський і керівник управління СБУ Євген Борзілов. Тут же, біля закладу, - близько сотні полтавців.

Полтавчани зібралися біля ресторану, де вечеряє Зеленський
Полтавці під вікнами ресторану чекають на Зеленського.

Тим часом, Офіс президента повідомив, що Зеленський "у неформальній атмосфері" поспілкувався з послами країн Групи семи (G7) та головою Представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом.

"Володимир Зеленський зустрівся з послами країн Групи cеми (G7) та головою Представництва ЄС в Україні. У неформальній атмосфері учасники зустрічі обговорили питання подальшого курсу України", - йдеться в повідомленні Офісу президента.

Зеленський розповідав про перезавантаження Кабінету міністрів, яке, за його словами, має поліпшити результати роботи виконавчої влади та не вплине на пріоритети у внутрішній та зовнішній політиці.

Полтавці зібралися біля ресторану, де Зеленський вечеряв із послами
Полтавці зібралися біля ресторану, де Зеленський вечеряв із послами. Офіс президента

За інформацією Суспільного, після вечері Зеленський планує прогулятися містом.

Що відомо

  • 5 березня Володимир Зеленський прилетів на гвинтокрилі до санаторію "Нові Санжари" на Полтавщині, щоб привітати евакуйованих з Уханя українців та іноземців із завершенням періоду обсервації. Він привітав одного з них з днем народження, а також привіз подарунки дітям, яких виписали з обсервації.
  • Зеленський також зустрічався з представниками бізнесу.
На початок