Автор пісень KAZKA та Курган&Агрегат заявив, що на нього напали

Автор пісень KAZKA та Курган&Агрегат заявив, що на нього напали

Автор пісень KAZKA та Курган&Агрегат заявив, що на нього напали
. Фото – Instagram

Невідомі напали на музиканта Миколу Журавльова, відомого під псевдонімом Juniko – він є автором пісні "М‘ята" українського гурту KAZKA.

Про це повідомляє Журавльов у Instagram. У поліції Києва Суспільному сказали, що "інформація перевіряється".

"Я був побитий у своєму під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай до лікарні приїжджають у комі. Але ми з Діаною (дівчина Журавлева – ред.) ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву робили обстеження, комп'ютерну томографію та інше", – написав Журавльов у дописі.

За словами музиканта, у нього діагностували перелом черепу та носу. Крім того, були накладені шви на підборідді.

"Кілька годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція щодо впровадження в голову пластини", – сказав Журавльов.

Автор пісень відомий роботою з українськими виконавцями Kazka, Dilemma та Курган&Агрегат, а також російською виконавицею Ольгою Бузовою.

Що відомо

  • 1 серпня на танцівника співачки Надії Дорофєєвої Євгена Гончаренка напав і побив чоловік, коли той виходив із нічного клубу. Гончаренко втратив свідомість, його шпиталізували. Співачка Надія Дорофєєва розповіла, що лікарі зробили юнаку трепанацію черепа і він перебував у медикаментозній комі.
  • Невдовзі після нападу правоохоронці затримали нападника, ним виявився співробітник Управління державної охорони. 3 серпня суд взяв під варту підозрюваного у нападі на танцівника.
  • 4 серпня Управління державної охорони звільнило зі своїх лав співробітника, якого підозрюють у нападі на танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" співачки Надії Дорофєєвої.
  • Дорофєєва розповіла, що лікарі зробили юнаку трепанацію черепа, після чого він перебував у медикаментозній комі. 16 серпня Гончаренко вийшов з коми.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок