В аварії на Волині загинули троє людей: машина в'їхала в дерево

В аварії на Волині загинули троє людей: машина в'їхала в дерево

В аварії на Волині загинули троє людей: машина в'їхала в дерево
. Нацполіція Волині

Під час дорожньо-траспортної пригоди у Луцькому районі водій не вибрав безпечної швидкості руху та в'їхав у дерево. На місці події загинули троє людей, — розповіла Суспільному у телефонному коментарі інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич.

Автопригода трапилась 7 листопада ввечері, орієнтовно в 20-й годині. На автодорозі між селами Романів та Верхівка Луцького району, 32-річний лучанин, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та в'їхав у дерево.

З якою саме швидкістю рухався водій - встановлює слідство, — каже Марина Балдич. Додає: в машині перебували ще двоє пасажирів, які також загинули. Їхні особи правоохоронці поки не встановили.

Зі слів Марини Балдич, тіла загиблих доправили на експертизу. Судмедексперти будуть встановлювати, чи був водій у стані алкогольного сп'яніння.

У поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок