"Металіст 1925" поступився "Зорі" у Харкові — 1:6

"Металіст 1925" поступився "Зорі" у Харкові — 1:6

"Металіст 1925" поступився "Зорі" у Харкові — 1:6
. metalist1925.com

Зустріч харківського "Металісту 1925" та луганської "Зорі" закінчилася з рахунком 1:6. По два голи у ворота господарів забили Аллах'яр та Гладкий.

Перший гол на шостій хвилині гри забив гравець харківської команди Андрій Ременюк: Батюшин пасом із центрального кола вивів до воріт гостей Ременюка і той перекинув м'яч через Мацапуру.

Гості відповіли за три хвилини: гол забив гравець "Зорі" Аллах'яр Сайядманеш. На 38-й хвилині його колега Олександр Гладкий забив у ворота господарів: Аллах'яр пропустив м'яч Гладкому і той завдав удару по воротах "Металісту 1925".

Автором третього голу "Зорі" став Аллах'яр на 55-й хвилині гри. Він поблизу штрафного майданчика суперників він передав м'яч Олександру Гладкому, отримав передачу у відповідь і пробив у ближній кут.

Четвертий гол харків'янам забив Гладкий, скориставшись помилкою Андрія Ременюка, який передавав м'яч воротарю. Вп'яте "Зоря" забила харків'янам на 77 хвилині гри: на заміну Аллах'яру вийшов Фримпогн та за хвилину на полі вже пробив у правий кут воріт господарів.

Останній гол у грі "Зоря" забила у додатковий час, його автором став Алібеков.

Що відомо

  • У турнірній таблиці "Зоря" піднялася на третє місце - 26 очок. "Металіст 1925" залишився на восьмому місці - 19 очок.
  • Це друга найбільша перемога в сезоні УПЛ. Найбільша залишається у "Динамо" - 7:0 (над "Колосом"). 6:1 перемагав "Шахтар" у "Зорі" та тепер "Зоря" у "Металіста 1925".
На початок