Спільні публікації та функції для комп'ютера. Instagram анонсував низку нових доповнень

Спільні публікації та функції для комп'ютера. Instagram анонсував низку нових доповнень

Спільні публікації та функції для комп'ютера. Instagram анонсував низку нових доповнень
. Unsplash

Соціальна мережа Instagram анонсувала запровадження низки нових функцій. Зокрема користувачі зможуть стати співавторами постів, а також публікувати фото та відео з комп'ютера.

Як повідомляє TechCrunch, 19 жовтня в Instagram анонсували, що запуск нових функцій має відбутися впродовж цього тижня як в однойменному додатку, так і на конкурентній платформі до TikTok — Reels.

"Додатки дозволять користувачам співпрацювати один з одним, збирати кошти та краще використовувати музику на Reels. Компанія також розробить свій вебсайт для настільних комп’ютерів для більш зручного використання, дозволивши людям, нарешті, мати можливість розміщувати фотографії та відео тривалістю менше однієї хвилини за допомогою свого веббраузера на робочому столі", — йдеться у повідомленні.

Зокрема остання функція стане доступною для глобальної аудиторії з четверга, 21 жовтня.

Читайте також: "Зроби перерву". Instagram анонсував запровадження функції для психічного захисту підлітків

Окрім того, розробники розповіли, що завдяки функції Collabs люди можуть стати співавторами дописів у стрічці. Для цього користувачі можуть запросити інший обліковий запис бути співавтором на екрані тегів у Instagram.

Якщо інша особа погодиться на спільну публікацію, обидва облікові записи з'являться у дописі, а його вміст показуватиметься для аудиторій обох користувачів. Також у таких дописах будуть спільні перегляди, коментарі та уподобання.

Водночас в Instagram також розпочнуть випробовувати новий формат проведення збору коштів для некомерційних організацій, запровадивши функцію, яка дозволяє починати збір коштів безпосередньо з кнопки створення (кнопка "+" плюс у верхньому правому куті екрана).

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок