У Британії помер депутат після ножової атаки у церкві

У Британії помер депутат після ножової атаки у церкві

Доповнено
У Британії помер депутат після ножової атаки у церкві
. UK PARLIAMENT

У місті Лі-он-Сі, що на півдні Англії, під час зустрічі з виборцями невідомий завдав кілька ножових поранень депутату від правлячої Консервативної партії Девіду Амесу. Від отриманих ран депутат помер.

Про це повідомила поліція британського графства Ессекс.

Зазначається, що інцидент стався 15 жовтня під час традиційної зустрічі Амеса з громадянами в депутатській приймальні в церкві міста Лі-он-Сі . 69-річному депутату надали допомогу на місці події. Туди вилетів вертоліт швидкої допомоги. За підозрою у злочину поліція арештувала 25-річного чоловіка. Його мотиви поки невідомі.

Після повідомлення про смерть депутата парламент Великої Британії приспустив прапори.

Як повідомляє ВВС, Девід Амес був депутатом з 1983 року, він має дружину та п’ятеро дітей. Зазначається, що це не перший випадок нападу на депутатів у Британії. У червні 2016 року біля своєї приймальні в містечку Берсталл вбили депутатку від Лейбористської партії 41-річну Джо Кокс.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок