НАБУ закрило провадження про можливу корупцію в МОЗ за часів Степанова

НАБУ закрило провадження про можливу корупцію в МОЗ за часів Степанова

НАБУ закрило провадження про можливу корупцію в МОЗ за часів Степанова
. 24 канал

Національне антикорупційне бюро закрило кримінальне провадження щодо посадовців Міністерства охорони здоров’я, яких підозрювали у зловживаннях під час закупівлі вакцин проти COVID-19.

Про це повідомило НАБУ у відповідь на запит "Української правди". Як зазначає видання, на той момент міністерство очолював Максим Степанов.

"17.05.2021 вказане кримінальне провадження закрито на підставі п. 2.ч. 1 ст. 284 КПКВстановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення", – повідомили в Бюро.

При цьому НАБУ не повідомило деталей закритої справи та роль Степанова в ній.

На початку лютого 2021 року стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розслідує справу про можливі зловживання при закупівлі вакцин проти COVID-19. За даними видання, заяву проти тодішнього міністра охорони здоров’я Степанова подав керівник державного підприємства "Медичні закупівлі" Арсен Жумаділов.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок