До 20 жовтня одесити зможуть їздити між областями без ПЛР-тесту — Гончаров

До 20 жовтня одесити зможуть їздити між областями без ПЛР-тесту — Гончаров

До 20 жовтня одесити зможуть їздити між областями без ПЛР-тесту — Гончаров
.

Наразі документ про правила перевезення пасажирів між областями у певних зонах ще не затверджений Кабінетом Міністрів й може бути змінений. Про це Суспільному повідомив в.о. генерального директора Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України Віталій Гончаров.

"Це питання наразі вирішується і буде запроваджене після 20 числа в певних зонах. Додаткові обмеження для маршрутів міжобласного значення будуть затверджені Кабінетом Міністрів. Поки це на рівні інформації у ЗМІ й такі заходи не запроваджували" — зазначив Гончаров.

Щодо міського транспорту, то наразі є обмеження які стосуються кількості сидячих місць та використання масок у транспорті — повідомив директор.

Що відомо

  • 11 жовтня Кабмін затвердив нові правила пасажирських перевезень. Відповідно до них, з 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із “жовтим”, “помаранчевим” чи “червоним” рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту.

Читайте також

  • За добу в Одеській області коронавірус діагностували у 816 людей
  • У "помаранчеву" зону потрапили 16 областей України. Київщина та Рівненщина вибули
  • Одещина у "помаранчевій" зоні. Яка ситуація у лікарнях

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок