Смертельна ДТП на трасі Одеса-Київ: поліція встановила нові подробиці

Смертельна ДТП на трасі Одеса-Київ: поліція встановила нові подробиці

Смертельна ДТП на трасі Одеса-Київ: поліція встановила нові подробиці
. Фото: Нацполіція Одеської області

У поліції оприлюднили нові подробиці розслідування смертельної ДТП на трасі Одеса-Київ, яка сталася вночі 9 жовтня. За новими даними унаслідок аварії травмувалися не шестеро, а дев'ятеро осіб, повідомили у пресслужбі Нацполіції Одеської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 9 жовтня на 455-му кілометрі автодороги "Київ-Одеса". За версією слідства, водій вантажівки MAN, мешканець Черкащини, зіткнувся з пасажирським автобусом, коли той зупинився. Де саме 43-річний кермувальник автобуса зробив зупинку, на узбіччі чи на дорозі, наразі встановлюють.

За результатами експертизи, обидва кермувальники під час аварії були тверезими, зауважили у пресслужбі. Там також додали, що свідчення водіїв різняться.

За новими даними поліції, унаслідок ДТП травмувалися дев'ятеро пасажирів. А саме 16-річний хлопець, шість жінок, 1969, 1993, 1995, 1998 і 2003 років народження, та двоє чоловіків, 1975 й 1994 років народження. Усі вони жителі Холодної Балки. У пасажирів діагностували черепно-мозкові травми, політравми, забої та переломи. Ще двоє людей, 40-річний чоловік та 35-річна жінка загинули.

За фактом ДТП відкрили провадження за ч. 3 ст. 286Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб. Кримінального кодексу України. Водія фури затримали, слідство триває.

Суспільне Одеси готове надати право висловити свою позицію всім учасникам події. Для цього пропонуємо звернутися до редакції у будь-який зручний для вас спосіб.

Читайте також

  • В Одесі чоловіка умовно засудили за використання комуністичної символіки
  • Погрожувала поширити відверті світлини. В Одесі жінку підозрюють у вимаганні грошей
  • Поліція Одещини затримала чоловіка за підозрою у ґвалтуванні 7-річної падчерки

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок