Смерть Полякова: нардепку Скороход госпіталізували до лікарні

Смерть Полякова: нардепку Скороход госпіталізували до лікарні

Смерть Полякова: нардепку Скороход госпіталізували до лікарні
. Facebook

Народна депутатка із групи "За майбутнє" Ганна Скороход 8 жовтня втратила свідомість у будівлі комітетів Верховної ради й перебуває у лікарні.

Про це у коментарі Суспільному повідомив співголова депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко.

"Наскільки я володію інформацією, вона знаходилася і знаходиться у лікарні. Щодо стану — я не можу коментувати, тому що я не лікар. Я тільки говорив з нею зранку. Очевидно, що вона переживає за цю трагедію, яка сталася з нашим колегою (Антоном Поляковим — ред.). Тому більше інформації поки немає", — зазначив нардеп.

Читайте також: Смерть нардепа Полякова: поліція розглядає версію отруєння

Як повідомив "Інтерфаксу" інший нардеп із групи Дмитро Лубінець, у її колеги, ймовірно, підвищився тиск. За його словами, Скороход намагалися привести до тями у приміщенні комітетів, але це "не дуже вийшло: їй стало трошки легше, але потім вона знову втратила свідомість, тому вирішили терміново відправляти її до лікарні".

"Пані Анна сидить (у залі пленарних засідань парламенту — ред.) поряд з Антоном (Поляковим — ред.), вони найбільше спілкувалися. Я думаю, що це її реакція на те, що він загинув. Вона втратила свідомість, перебуваючи у будівлі комітетів, терміново викликали "швидку" і наразі вона перебуває в лікарні", — заявив Лубінець.

Як повідомили в УП із посиланням на партійні чати "Слуги народу", голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що Поляков останнім часом жив разом із Скороход, але вона від нього пішла. Нардеп важко переживав розрив, для нього це було трагедією.

"За словами Арахамії, Поляков 7 жовтня висловив бажання повернутися і відновити співпрацю із фракцією "Слуга народу". Він більше не хотів бути в опозиції до "монобільшості", — повідомили в УП.

Що відомо

  • 8 жовтня уранці стало відомо про смерть депутата Верховної ради Антона Полякова. До Верховної ради його було обрано у 2019 році у складі партії "Слуга народу" від Чернігівської області. Однак у листопаді 2019 його виключили з фракції: у політсилі тоді рішення пояснили тим, що Поляков відмовився голосувати за ті законопроєкти, які за спільним рішенням мали підтримувати "слуги". У грудні того ж року він вийшов з партії. Пізніше став членом депутатської фракції "За майбутнє".

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок