Водія вантажівки, який збив підлітків у Харкові, затримали

Водія вантажівки, який збив підлітків у Харкові, затримали

Доповнено
Водія вантажівки, який збив підлітків у Харкові, затримали
. Суспільне Харків

Водія вантажівки DAF, який наїхав на двох дітей у Харкові 4 жовтня, затримала поліція.

За кермом авто перебував 33-річний чоловік, повідомили у пресслужбі поліції Харківщини. Він затриманий у порядку ст. 208, на місці аварії.

Водія вантажівки, який збив підлітків у Харкові, затримали
Водій вантажівки на місці аварії 4 жовтня від коментарів відмовився. Сказав, що погано почувається. Держномери вантажівки, якою керував чоловік, зареєстровані на Одещині. Суспільне Харків

У поліції зазначають, що один з травмованих вантажівкою підлітків помер за кілька годин у лікарні.

Водію загрожує від трьох до восьми років ув'язнення. Поліція розслідує аварію як "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту".

Доповнено 15:00. За словами речниці поліції Харківщини Олени Баранник, водій вантажівки був тверезим. Повідомлення про підозру чоловіку поки не оголосили.

За словами речника обласної прокуратури Дмитра Чубенка, прокуратура буде просити у суду обрати для водія запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Що відомо

  • Аварія сталася 4 жовтня на вулиці Великій Кільцевій в районі будинку №3-А. Вантажівка DAF XS з напівпричепом збила двох хлопців. За даними поліції, діти перетинали проїжджу частину по ходу руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу.
  • Після наїзду двоє дітей госпіталізували у тяжкому стані у лікарню невідкладної допомоги, повідомив Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.
  • Один підліток помер у лікарні, другий хлопець — у тяжкому стані.
На початок