У Польщі під час дорожніх робіт загинув українець

У Польщі під час дорожніх робіт загинув українець

У Польщі під час дорожніх робіт загинув українець
. Wp.pl

У Польщі під час виконання ремонтних робіт на швидкісній дорозі між Любліном і Варшавою загинув 23-річний українець.

Як повідомляє Wp.pl, трагедія сталася 1 жовтня близько 12-ї години (за київським часом) поблизу дорожнього вузла Жижин на смузі руху в бік Варшави.

Зазначається, що в автомобіль дорожньої служби на великій швидкості в’їхала вантажівка, у результаті чого постраждали двоє робітників, а українець загинув на місці. Поліція затримала водія вантажного автомобіля, він був тверезий. Місцева прокуратура розпочала розслідування.

Що відомо

  • 29 вересня у Польщі у результаті аварії загинули троє громадян України, ще один отримав поранення.
  • 25 вересня у селі Ліґота-Мала поблизу польського міста Олесніца автомобіль з українцями потрапив у ДТП. У результаті аварії загинув громадянин України.
  • Наприкінці липня у Лодзинському воєводстві в Польщі сталася аварія за участі автомобіля та автобуса, який перевозив українських громадян. У результаті аварії постраждали десятеро людей, семеро з яких – українці. Згодом двоє українців померли у лікарні.
  • У червні у польському місті Лодзь у результаті обриву ліфта постраждали двоє українців. Вони впали з 15-го поверху.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок