Із сучасними технологіями: вчителька з Черкас видала посібник з іспанської мови

Із сучасними технологіями: вчителька з Черкас видала посібник з іспанської мови

Із сучасними технологіями: вчителька з Черкас видала посібник з іспанської мови
. Суспільне Черкаси

Вчителька іспанської з Черкас Валентина Береславська цьогоріч видала новий підручник, за яким вже навчаються у школах Києва, Львова та Херсона. Авторка розповіла Суспільному, що працювала над ним протягом року.

За словами Валентини Береславської, у підручнику поєднаний власний досвід викладання, поради колег і сучасні технології. До прикладу, аби прослухати завдання, достатньо сканувати QR-код.

Вчителька 4-А херсонської спеціалізованої школи Олена Мазун розповіла, що уроки іспанської мови розпочали за новим підручником:

"Можу сказати, що подача матеріалу є зрозумілою, що є великим плюсом. Адже діти легше виконують свої домашні завдання. Вони не тільки на уроках чують мою іспанську мову, а також можуть прослухати запис диктора у себе вдома. Це є в аудіозаписі, що додається до підручника. Це поєднання читання, аудіювання та письма. Діти розвивають всі навички, працюючи з цим підручником".

іспанська мова
Суспільне Черкаси

Школяру Андрію Солодухіну до вподоби підручник, адже за QR-кодом він може прослухати аудіозаписи, озвучені носіями мови. А ось школяр Станіслав Дерен розповів, що йому подобаються яскраві ілюстрації.

Текст, вправи та граматика подобається вчительці іспанської мови Наталії Пальоній, яка знайома з авторкою особисто:

"Людина, яка зробила цей підручник знає, що кожному із нас потрібно на уроці, і чого достатньо, чого не достатньо".

Авторка підручника – вчителька першої гімназії Черкас Валентина Береславська зазначила, що навчальний матеріал для школярів розробляє протягом 17 років.

"Підручник проходить безліч експертиз. Експерти — це вчителі-практики тих шкіл, де вони будуть працювати за цими підручниками. А також є викладачі навчальних закладів вищої освіти. Є так само методисти, лінгвісти, так само є гендерна експертиза".

іспанська мова
Суспільне Черкаси

Пані Валентина додала, що звикла не тільки вчити, а й правити свої ж книги:

"Коли я працюю на уроці у мене є авторський примірник, я дивлюся, яку вправу потрібно переробити, вдосконалити, де не зовсім чітко сформульоване граматичне правило. Я на полях даю такі помітки і потім, оскільки я можу 3-4 роки працювати за цим підручником, у мене назбирається чимало зауважень до моїх підручників і я потім їх вношу".

іспанська мова
Суспільне Черкаси

Методистка іноземних мов Тетяна Пахомова досліджувала новий підручник. Розповіла, що у цій книзі авторка врахувала освітні потреби учнів, осучаснила його та врахувала українознавчий момент.

Авторки Галина Мазур та Еріка Авдєєва

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок