У Китаї дітям дозволять користуватися TikTok тільки 40 хвилин на день

У Китаї дітям дозволять користуватися TikTok тільки 40 хвилин на день

У Китаї дітям дозволять користуватися TikTok тільки 40 хвилин на день
. techcrunch.com

Китайська версія TikTok запускає "молодіжний режим" для дітей до 14 років. Для них буде обмежено час користування додатком до 40 хвилин на день.

Як повідомили у компанії, дітям до 14 років також буде заборонено дивитися відео вночі.

"Якщо ви справжній користувач, автентифікований у віці до 14 років, відкрийте Douyin (назва китайської версії TikTok), і ви виявите, що ви вже перебуваєте в молодіжному режимі, і ви можете користуватися ним лише 40 хвилин на день, і ви не можете ним користуватися з 22:00 до 6:00", — йдеться у заяві.

Розробники також попросили батьків виправити дані у програмі, якщо їхня дитина зареєстрована не під справжнім іменем.

Також у "молодіжному режимі" користувачам частіше пропонуватимуть відео про виставки у музеях, науково-популярні експерименти, історію та подорожі країною.

Що відомо

  • У Київському університеті культури презентували факультет, присвячений соціальній мережі ТікТок. Про це оголосив президент навчального закладу Михайло Поплавський у вівторок, 14 вересня. Після закінчення факультету можна буде отримати диплом, але за яким фахом — Поплавський не уточнив.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок