У Сєвєродонецьку повідомили про мінування декількох об'єктів інфраструктури

У Сєвєродонецьку повідомили про мінування декількох об'єктів інфраструктури

Оновлюється
У Сєвєродонецьку повідомили про мінування декількох об'єктів інфраструктури
. Поліція перевіряє один з об'єктів фото: Суспільне

У Сєвєродонецьку надійшла інформація про замінування торгових центрів у місті, а також двох заправок. Наразі з цих закладів проводят перевірку та эвакуацию.

Речниця Нацполіції Луганщини Тетяна Погукай повідомила, що поліція повідить усю відому інформацію на брифінгу.

Доповнено

"17 серпня об 11:42 до поліції Луганщини надійшло повідомлення з вимогою вчинити певні дії. Також повідомили про те, що заміновано ряд об’єктів на території Сєвєродонецька та Старобільська - це об’єкти промисловості, великі супермаркети, автозаправні станції та декілька державних установ", - повідомив під час брифінгу заступник начальника поліції Юрій Слухаєнко.

Також він додав, що була розгорнута робота ситуаційного центру, який очолив начальник ГУНП полковник поліції Олег Григоров. Особовий склад Старобільського та Сєвєродонецького та ГУНП піднято по тривозі.

Усього було отримано інформацію про 15 об'єктів. Наразі обстежено дві автозаправні станції в Сєвєродонецьку та супермаркет. Ведеться обстеження ще декількох об’єктів. Вибухонебезпечних предметів не знайдено.

Також поліція посилила патрулювання громадських місць в цих населених пунктів. Ситуація знаходиться під контролем поліції.

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок