СБУ попереджає про антитерористичні навчання у прикордонних районах Волині

СБУ попереджає про антитерористичні навчання у прикордонних районах Волині

СБУ попереджає про антитерористичні навчання у прикордонних районах Волині
. Фото: СБУ Волині

Управління служби безпеки України у Волинській області проведе антитерористичні навчання у північних прикордонних районах області. Про це Суспільному розповіла речниця обласного управління Іванна Поліщук.

Йдеться про Ковельський та Камінь-Каширський райони. Точної дати, коли відбудуться навчання, у відомстві не називають. Зі слів речниці, відпрацювання планують провести на цьому тижні.

В СБУ попередили, що у прикордонних районах під час навчань можливе тимчасове запровадження особливого режиму, обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів.

Іванна Поліщук розповіла, що до навчань залучать правоохоронці Волинської та Рівненської областей, а саме: регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії.

Під час навчань правоохоронці відпрацьовуватимуть взаємодію між різними підрозділами, під посилений захист потраплять об’єкти критичної інфраструктуриПідприємства та установи що є стратегічно важливими для функціонування економіки і безпеки держави, суспільства та населення, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону., у тому числі енергетичної і транспортної системи.

Зі слів Іванни Поліщук правоохоронці також реагуватимуть на повідомлення про підозрілих осіб та предмети. Громадян просять звертатися за номером 097-7-911-911.

Що відомо

  • В липні у рамках триденних антитерористичних навчань у Луцьку відбулася евакуація персоналу та пацієнтів Луцького центру первинної медичної допомоги №2. Силовики шукали у приміщенні вибухівку.
  • В березні СБУ Волині організували планові навчання у Володимирі-Волинському. Там силовики евакуювали усіх працівників міської ради імітуючи терористичний акт.
На початок