У Греції від COVID-19 вакцинуватимуть на площах перед церквами

У Греції від COVID-19 вакцинуватимуть на площах перед церквами

У Греції від COVID-19 вакцинуватимуть на площах перед церквами
. ekathimerini

Міністерство охорони здоров'я Греції оголосило, що запускає пілотну програму з розгортання мобільних підрозділів всією країною, які будуть вакцинувати людей від коронавірусу на площах перед церквами.

Як пише грецьке видання Ekathimerini, таким чином влада сподівається оживити кампанію з вакцинації після спаду влітку.

Міністр охорони здоров'я Василіс Кікіліас сказав, що програма розпочнеться в Афінах і Салоніках 29 серпня і поступово розшириться на інші міста. Відповідаючи на запитання про відмову деяких медичних працівників пройти вакцинацію, він сказав, що на обов'язкове щеплення у цьому секторі реагує лише незначна меншість членів профспілок.

Раніше уряд ряд Греції заявив, що з середини вересня запровадить низку карантинних обмежень, які діятимуть для осіб, що не отримали щеплення проти COVID-19.

Що відомо

  • Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що щеплення проти COVID-19 стане обов'язковим для деяких професій, зокрема медиків. Також країна посилила карантин.
  • У Греції запровадять нічну комендантську годину і цілодобово заборонять музику у розважальних закладах на острові Закінф та у місті Ханья на острові Крит. Рішення ухвалили, щоб стримати поширення COVID-19.
  • Прем'єр-міністр Кіріакос Міцотакіс заявив, що економіка Греції більше не закриється через COVID-19. Він казав, що "не може зробити щеплення обов'язковими, але кожен бере на себе власну відповідальність і країна більше не закриється для захисту кількох нещеплених".

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок