Побив чоловіка і втік: закарпатця затримали за напад

Побив чоловіка і втік: закарпатця затримали за напад

Побив чоловіка і втік: закарпатця затримали за напад
. Ілюстративне фото. Нацполіція

На залізничному вокзалі  у місті Чопі молодий закарпатець ввечері 22 серпня побив чоловіка і втік. З важкими травмами чоловік опинився в реанімації, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції області Ганна Дан.

З її слів, до поліції подзвонили зі швидкої і повідомили про те, що з перону залізничної станції вони госпіталізували чоловіка з травмою голови.

"Патрульні поліцейські опрацювали територію, опитали можливих свідків та очевидців і встановили, що  до травмування 43-річного потерпілого причетний неповнолітній житель міста Чоп, — прокоментувала речниця. — Відомо, що між кривдником та постраждалим виник конфлікт, у ході якого молодший завдав два удари кулаком в обличчя старшому, після чого одразу залишив місце події. Від удару потерпілий знепритомнів і упав на землю, в результаті чого отримав важку травму". 

Як розповів Суспільному директор Ужгородської міської центральної клінічної лікарні Іван Курах, стан чоловіка вкрай важкий, він перебуває в реанімації.

"Ми його прооперували одразу вчора ввечері, як тільки його привезли. Викликали на операцію спеціально нейрохірурга, тому що травми дуже серйозні", — сказав Іван Курах.

Правоохоронці знайшли 17-річного фігуранта та доправили до відділу поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за спричинення тяжких тілесних  ушкоджень. Затриманому загрожує від 5 до 8 років ув‘язнення.

Читайте нас у Telegram, Viber та Іnstagram.

На початок