Кубковий футбольний матч зіграли команди з Томаківки та Миколаївки

Кубковий футбольний матч зіграли команди з Томаківки та Миколаївки

Кубковий футбольний матч зіграли команди з Томаківки та Миколаївки
. Суспільне Суми

Матч другого попереднього етапу кубку України з футболу відбувся у Нікополі. На стадіоні "Електрометалург" команда "Скорук" з Томаківки приймала "Вікторію" з Миколаївки.

До цього матчу одного разу "Скорук" і "Вікторія" зустрічалися в офіційному матчі – 18 вересня 2019 року команди зійшлися у Томаківці в рамках 1/8 фіналу аматорського Кубка України й тоді господарі поступилися 1:2. На матч-відповідь у Миколаївку "Скорук" не поїхав. У цьому сезоні команда з Томаківки вибила з кубкового розіграшу футбольний клуб "Тростянець" мінімально перемігши команду з Сумщини.

У матчі 17 серпня рахунок у зустрічі на 4 хвилині гри відкрив Сергій Цибульський. Відігрались миколаївці за 20 хвилин коли ударом з одинадцятиметрової позначки гол у ворота "Скорука" забив Володимир Аржнов. На 30 хвилині поєдинку Дмитро Єременко вивів "Вікторію" уперед. Але на перерву команди пішли з рахунком 2:2 – на останній хвилині першої половини гри відзначився Данило Бежанар.

На 53 хвилині гри "Скорук" вдруге вийшов уперед – гол на свій рахунок записав Микита Жуков. А на 77 хвилині матчу четвертий гол у ворота "Вікторії" забив Станіслав-Нурі Малиш. У підсумку гра завершилась з рахунком 4:2 виграв "Скорук" який вийшов у 1/16 турніру.

18 серпня у боротьбу за кубок України вступають ще два клуби Сумщини: "Суми" у Миколаївці прийматимуть запорізький "Металург", а у Сумах "Альянс" – футбольний клуб "Краматорськ".

На початок