Бійка з участю байкерів у Черкасах: поліція відкрила справу

Бійка з участю байкерів у Черкасах: поліція відкрила справу

Бійка з участю байкерів у Черкасах: поліція відкрила справу
. Фото Нацполіція Черкаської області

У соцмережах з'явилася інформація про те, що Черкасах група байкерів побила молоду пару та понівечила їхню автівку. Відео оприлюднили в місцевому телеграм-каналі news_cherkassy.

"Версії обох сторін різняться. Молоді люди кажуть, що вони просто по правилах перелаштувалися перед колоною байкерів, тим це не сподобалося і вони почали "зажимати", плювати, агресувати і бити авто, після чого їм довелося використати балончик. Коли відірвалися, зупинилися і викликали поліцію, на них напали. Версія байкерів, що нібито когось підрізали, вклинювалися в колону, створюючи небезпеку, і пшикали балончиком", — йдеться у дописі.

Речниця Нацполіції Черкаської області Зоя Вовк розповіла Суспільному, що у конфлікті з байкерами розбираються правохооронці:

"Байкери пошкодили автомобіль місцевому жителю. Між ними виник конфлікт. Із яких причин, хто провокував ситуацію та інші обставини зараз з’ясовують слідчі", – зазначила речниця.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, додала вона, внесли за ч.2 ст. 296 (Хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років

Суспільне готове озвучити позицію учасників конфлікту чи сторони захисту, якщо вони звернуться до редакції у будь-який зручний для них спосіб.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок