Волинянин Павло Ковальський готується до «Ігор Нескорених» у Нідерландах

Волинянин Павло Ковальський готується до «Ігор Нескорених» у Нідерландах

Волинянин Павло Ковальський готується до «Ігор Нескорених» у Нідерландах
. UA.Волинь

Волинянин Павло Ковальський, член національної збірної «Ігор Нескорених», нині на других навчально-тренувальних зборах у Києві. Кореспондентам Суспільного Павло Ковальський розповів: три роки тому дізнався про змагання і намагався потрапити у збірну. Додає: цього року представлятиме Україну у двох дисциплінах на «Іграх Нескорених» у Нідерландах.

На цих кадрах учасник АТО, лучанин Павло Ковальський вправляється у стрільбі із лука на олімпійській базі “Конча Заспа”. Каже: крім цієї дисципліни, змагатиметься у веслуванні на тренажерах.

Член команди «Ігри Нескорених» Павло Ковальський: "Це динамічний вид спорту, такий, що потрібне хороше кардіо і спокійний – це стрільба із лука, щоб заспокоїтися, розслабитися, відчути своє тілу і сконцентровувати думки в одну технічну модель пострілу".

Про «Ігри Нескорених», каже Павло Ковальський, дізнався три роки тому. Відтоді хотів взяти участь у міжнародних змаганнях для бійців, які зазнали травм під час бойових дій. Додає, що кожен день на базі розписаний для тренувань.

Член команди «Ігри Нескорених» Павло Ковальський: "Я зранку приходжу на тренування на тренажерах, 2 години там працюю. О 2-й я працюю на стрільбі із луку. О 6-й вечора ми збираємося на візки і граємо у баскетбол",

Павло Ковальський говорить: налаштований на позитив.

Член команди «Ігри Нескорених» Павло Ковальський: "Я впевнений, що Україна здобуде на цих іграх чимало медалей. У нас є чимало провідних і таких кандидатів на золоті медалі, срібні, бронзові. Будемо працювати, він у нас бойовий, заряджений на позитив. Крокуємо тільки уперед".

Цього року змагання «Ігри Нескорених» розпочнеться 9 травня у Гаазі в Нідерландах.

На початок