На Черкащині у дорожньо-транспортній пригоді загинув велосипедист

На Черкащині у дорожньо-транспортній пригоді загинув велосипедист

На Черкащині у дорожньо-транспортній пригоді загинув велосипедист
. Фото Нацполіції області

На Уманщині сталася дорожно-транспортна пригода, в якій загинув велосипедист. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, розповіла Суспільному речниця Головного управління Нацполіції Зоя Вовк.

"Автопригода сталася 23 липня, близько 19:00 години на 188 км автодороги "Київ-Одеса, що поблизу села Подібна Уманщини", –розповіла речниця.

Попередньо правоохоронці з'ясували, що 47- річний водій вантажівки Man з причепом Schmitz рухався у напрямку Києва та наїхав на велосипедиста, коли той змінив напрямок руху. Водій вантажівки у той момент його випереджав та не пропустив.

46-річний велосипедист від отриманих травм загинув на місці пригоди.

На Черкащині сталась смертельна ДТП за участі велосипедиста
Фото Нацполіції області

За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 2 статті 286Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення Це такий вид покарання, при якому людина повністю ізолюється від суспільства в установах закритого типуволі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство триває.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок