Нічна злива затопила Одесу: вода збивала людей з ніг, підтопило будинки та підвали

Нічна злива затопила Одесу: вода збивала людей з ніг, підтопило будинки та підвали

Нічна злива затопила Одесу: вода збивала людей з ніг, підтопило будинки та підвали
. Telegram-канал @xydessa

Унаслідок нічної зливи в Одесі затопило вулиці в центрі та інших районах міста. Очевидці опублікували в мережі відео з наслідками негоди: автівки плавали, а потоки води збивали людей з ніг. За даними Одеської метеостанції, лише за першу години зливи випало 31 мм опадів.

Як повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Одеській області, за ніч на території Одеси та району підтопило понад 20 об'єктів, зокрема підвали багатоповерхівок, будинки та подвір'я. Усього надзвичайники здійснили 22 виїзди, під час яких евакуювали 11 людей. Наразі над ліквідацією негоди працюють 103 рятувальники.

За даними синоптиків The Weather Lab, за ніч в місті випало 52 мм опадів, із них 31 мм - протягом першої години негоди.

Як повідомили в пресслужбі Департаменту міського господарства мерії, о 03:00 22 липня до ліквідації наслідків негоди залучили 68 комунальників та 26 спецавтівок. Усі служби міста перейшли в режим цілодобового чергування. Крім того негода повалила 28 дерев.

Наразі частоко обмежений рух житловим масивом "Селище Котовського", що в Суворовському районі. Виїхати звідти можливо лише через Об'їзну дорогу.

Протягом дня 22 липня опадів в місті не прогнозують, повідомили в пресслужбі Одеської мерії з посиланням на Гідрометцентр Чорного та Азовського морів. Температура коливатиметься від +26 до +28°С. Вітер північно-західний, 9-14 м/с з поривами до 20 м/с.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок