На Волині водій із 11 пасажирами в'їхав у дерево, загинули троє

На Волині водій із 11 пасажирами в'їхав у дерево, загинули троє

На Волині водій із 11 пасажирами в'їхав у дерево, загинули троє
. Нацполіція Волині

Внаслідок ДТП у Луцькому районі загинули двоє дорослих та одна дитина, інші пасажири доставлені в медичні заклади Горохова та Луцька.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 18 липня, близько 19 години, поблизу села Печихвости Луцького району, повідомляють у Нацполіції Волині.

За кермом "Ford Focus" перебував 30-річний чоловік. У поліції повідомляють, що водій не впорався з керуванням, не врахував дорожню обстановку та з’їхав на узбіччя, внаслідок чого автівка зіткнулася із деревом.

У машині було 12 людей, з них семеро дітей. Двох хлопчиків, семи та восьми років, обстежують у волинській обласній дитячій лікарні, розповів Суспільному медичний директор з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Водій, жінка-пасажирка та чотирьох річна дитина загинули на місці, — розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. Додає: люди їхали з відпочинку, з озера, що знаходиться за кілька кілометрів від місця аварії. Опитавши людей, які були в машині на момент аварії, у поліції з'ясували, що водій набрав так багато людей, бо розпочалася гроза і дощ, він хотів швидше доставити всіх по домівках, — каже Ольга Бузулук.

На місце аварії виїжджали працівники державної служби надзвичайних ситуацій. Їх не залучали до порятунку людей, розповіла Суспільному начальниця відділу ДСНС Волині Ірина Варварук.

Поліція встановлює всі деталі летальної аварії, вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за ч. 3 ст. 286Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами КК України. 

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram Суспільного Волині.

На початок