На Волині — два потопельники за добу

На Волині — два потопельники за добу

На Волині — два потопельники за добу
. ДСНС Волині

За минулу добу, 15 липня, у водоймах Волині потонули двоє чоловіків, — розповіла Суспільному начальниця відділу агітаційно-пропагандистської роботи Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області Ірина Варварук.

Зокрема 15 липня, у селі Струмівка Підгайцівської сільської громади в річці Сапалаївка водолази підняли тіло людини. Особа загиблого та обставини трагедії з'ясовуються. Тіло відправили на судово-медичну експертизу.

Цього ж дня на озері Чебені Рожищенської міської громади під час купання втопився 36-річний чоловік. Тіло з водойми дістали водолази.

Від 12 липня до служби порятунку надійшло сім повідомлень про людей, які втопилися на Волині, — каже розповіла Ірина Варварук.

Першого потопельника виявили на початку купального сезону, 3 червня, у водоймі селища Затурці, — каже Ірина Варварук. З її слів у червні, у воді втопилася семеро волинян. Станом на 15 липня потопельників — 16.

З початку купального сезону на водоймах Волинської області втопилося 23 людини, з яких четверо – діти, — каже Ірина Варварук.

Читайте також: "Безпека купання: скільки водойм на Волині не облаштовані рятувальними постами"

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram Суспільного Волині.

На початок