На Волині батька та п'ятирічного сина ударило струмом: обоє у реанімації

На Волині батька та п'ятирічного сина ударило струмом: обоє у реанімації

На Волині батька та п'ятирічного сина ударило струмом: обоє у реанімації
. Фото: ілюстративне

У селі Бужани Луцького району чоловік та його п'ятирічний син отримали удар струмом. Нині їх госпіталізували, обоє перебувають у реанімаційних відділеннях, — про це Суспільному розповіли лікарі медзакладів, у яких лікуються травмовані.

Подія трапилася 8 липня, у другій половини дня, — розповів телефоном завідувач центральної оперативної диспетчерської "швидкої" Станіслав Лінік. Чоловіка та хлопчика уразило струмом, коли батько ремонтував комбайн.

На момент приїзду медиків обоє були при свідомості.

Чоловіка доправили у Горохівську центральну району лікарню. Зараз батько перебуває у реанімації, його стан середньої тяжкості, він у свідомості, опіків на тілі немає, — розповіла лікарка Юлія Романюк.

П'ятирічну дитину з ЦРЛ доправили до Луцька. "Стан хлопчика стабільний, він перебуває у реанімаційному відділенні, головне, що після ураження струмом у дитини не порушена робота серця", — каже медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

Нагадаємо, 5 липня у селі Великий Омеляник Луцького району від удару струму загинув восьмирічний хлопчик. Хлопчика ударив струмом електроприлад, який знаходився у господарській споруді, на подвір'ї. Тіло знайшов брат. Медики швидкої намагалися реанімувати дитину, та не вдалося.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram Суспільного Волині. Підписуйтеся!

На початок