У Сумах завершився турнір з хокею на траві "Юний динамівець"

У Сумах завершився турнір з хокею на траві "Юний динамівець"

У Сумах завершився турнір з хокею на траві "Юний динамівець"
. КДЮСШ "Динамо"

Три дні на хокейному стадіоні у парку «Казка» в Сумах тривав всеукраїнський дитячий турнір «Юний динамівець» серед дівчат та хлопців 2008-2009 років народження. Участь у ньому брали участь шість команд із Сум та Полтави.

У підсумку переможницями турніру стали дівчата з команди «Україночка» (тренери Олена Свистюр та Інна Бондаренко). Друге місце посіли дівчата з «Сумчаночки» (тренери Наталія Ткач та Юліана Фадєєва). «Бронзу» здобула команда Сумської обласної ДЮСШ (тренери Світлана Коломієць та Микола Шаповал).

У Сумах завершився турнір "Юний динамівець"
КДЮСШ "Динамо"

На місцях з четвертого по шосте розташувались команди «Торнадо» (тренер Інна Нюкіна), збірна команда міста Полтава (тренер Юрій Полевой) та «Козаки» (тренери Діана Тагієва та Олег Белясник, команда грала поза конкурсом).

Крім того, кращими гравцями команд стали Надія Коробкіна («Україночка») , Анастасія Гуленко («Сумчаночка»), Ольга Полтавцева (СОДЮСШ), Євгенія Бобохіна («Торнадо» ) та Дмитро Батура («Козаки»).

У Сумах завершився турнір "Юний динамівець"
КДЮСШ "Динамо"

З 18-ма забитими м'ячами у ворота суперників кращим бомбардиром турніру стала Софія Басанець («Україночка»). Відзнаку кращого воротаря отримала Ксенія Кулик («Сумчаночка»), захисника - Анна-Мішель Арутюнова («Україночка»), нападаючого - Анна Шибченко («Сумчаночка»). Самим технічним гравцем стала Софія Хабакова («Торнадо»). Номінацію «За волю до перемоги» отримала Анна Малишевська («Торнадо»). «Міс та містером турніру» стали Меланія Тараненко (СОДЮСШ) та Володимир Жидченко («Козаки»). Кращим гравцем чемпіонату стала Софія Басанець («Україночка»).

Що відомо

Розпочався турнір "Юний динамівець" у Сумах 2 липня.

Читайте нас у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

На початок