На Вінниччині нетверезий водій наїхав на коляску з немовлям

На Вінниччині нетверезий водій наїхав на коляску з немовлям

Оновлено
На Вінниччині нетверезий водій наїхав на коляску з немовлям
. ГУ НП Вінниччини

На Вінниччині нетверезий водій наїхав на дитячий візок, у якому була дитина. Внаслідок аварії дівчинка отримала травми. Про це повідомляють на сайті ГУ НП області.

ДТП сталася 29 червня у селі Ладижинські Хутори Гайсинського району. Правоохоронців про подію повідомила мати дитини — 29-річна місцева жителька. Каже, дитину у візочку везла по узбіччю вулиці. У цей час на коляску наїхав автомобіль ВАЗ-21011, за кермом якого був 47-річний односелець.

На Вінниччині нетверезий водій наїхав на коляску з немовлям
ГУ НП Вінниччини

"Він вдарив машиною, і дитина випала з візочка, коли вдарили. І візок зажало під автомобілем. Мама дитину забрала вже з землі", — каже начальник Гайсинського районного управління поліції Ігор Соломон.

Унаслідок аварії дівчинка (2020 р.н.) зазнала травм. Її госпіталізували до обласної дитячої лікарні. У дитини перелом ключиці та тріщина черепа. Стан важкий, але стабільний. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Анна Олійник.

З місця події водій не тікав, каже Ігор Соломон. Додає, водійського посвідчення у чоловіка немає. Автівку, щоб повчитись їздити, йому дав товариш, з яким він перед цим випив. При допустимій нормі 0,2 проміле у крові водія було виявлено 0,3 проміле алкоголю. Відомо, що чоловік — батько-одинак. Сам виховує 6 дітей.

Чоловіка затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасовго тримання. Запобіжний захід ому обиратимуть 1 липня. За таке правопорушення чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також

  • ДТП на Вінниччині: зіштовхнулись три автівки, одна людина померла
  • У Вінниці під час пошкодження лінії електропередач загинула людина, а частина міста була без води
На початок