Через реконструкцію проспекту Волі в Луцьку перекриють ще декілька вулиць

Через реконструкцію проспекту Волі в Луцьку перекриють ще декілька вулиць

Через реконструкцію проспекту Волі в Луцьку перекриють ще декілька вулиць
. Суспільне Волинь

У Луцьку через реконструкцію центрального проспекту перекриють шість ділянок дороги для транспорту на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану. Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи міськради.

У зв’язку із виконанням капітального ремонту і до завершення робіт буде перекрито рух транспорту проспектом Волі на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану.

Перекриють ділянки від вулиці Шопена до вулиці Вавилова, від вулиці Шопена до вулиці Сенатора, від вулиці Шопена до вулиці Чехова, від вулиці Вавилова до Київського майдану, від вулиці Шопена до з'їзду між будинками № 52 та № 54 з проспекту Волі на вулицю Глушець, від з'їзду між будинками № 52 та № 54 з проспекту Волі на вулицю Глушець до Київського майдану.

Проїзд автотранспорту буде заборонений до завершення робіт.

Нагадаємо, 31 травня на проспекті Волі розпочався капітальний ремонт проїжджої частини. З 31 травня запровадили односторонній рух в напрямку Київського майдану. 4 червня У зв’язку зі складнощами доступу до необхідних мереж 4 червня вулицю Сенатора в Луцьк також перекрили.

Що відомо

  • Нагадаємо, на початку травня обласному центрі Волині розпочали підготовчі роботи до проведення реконструкції проспекту Волі.
  • 12 травня в місті розпочали корчувати дерева. Дерева зрізали згідно з проєктом реконструкції проспекту Волі.
  • Рух громадського та приватного транспорту від вулиці Вавілова до центрального універмагу міста заборонений. Тролейбуси та автобуси їдуть вулицею Глушець.
На початок