На Житомирщині розстріляли подружжя

На Житомирщині розстріляли подружжя

Оновлено
На Житомирщині розстріляли подружжя
. Нацполіція

Уночі 8 червня в одному з сіл на території Коростишівської громади Житомирського району невідомий стріляв у подружжя. Від отриманих вогнепальних поранень чоловік загинув на місці. Дружину у тяжкому стані доставили до лікарні. Поліцейські встановлюють причетних до діяння та місце їх перебування.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко. За її словами, близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення від жительки села Грубське про стрільбу.

На Житомирщині розслідують розстріл подружжя
Нацполіція

Попередньо встановили, що 8 червня, близько 00:25, невідомий з вулиці через вікно стріляв у кімнату приватного будинку. На той момент там перебувало подружжя, яке відпочивало. Від отриманих травм загинув чоловік, 1974 року народження. Його дружину, 1982 року народження, з вогнепальними пораненнями та без свідомості доставили до реанімаційного відділення лікарні.

На Житомирщині розслідують розстріл подружжя
Нацполіція

Під час події в іншій кімнаті будинку перебувала 12-річна донька подружжя. Дитина поранень не отримала.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції області та відділу поліції №2 Коростишева, експертно-криміналістична лабораторія МВС, кінологи та інші підрозділи поліції. Тривають заходи з встановлення причетних та інших обставин.

На Житомирщині розслідують розстріл подружжя
Нацполіція

Кримінальну справу розпочали за статтею 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

ОНОВЛЕНО

59-річного жителя села Вишневе підозрюють у тому, що вночі 8 червня він стріляв у подружжя через вікно їхнього будинку у селі Грубське Коростишівської громади. Нині він під вартою.

Про це Суспільному розповів начальник Головного управління Нацполіції в області Юрій Олійник. За його словами, 59-річний житель села Вишневе був знайомий із загиблим, а останнім часом мав до нього претензії нібито через боргові зобов'язання. У результаті перевірки з'ясували, що підозрюваний мав мисливську зброю. Бійці КОРДу затримали чоловіка за місцем його проживання.

"В обійсті, де мешкав підозрюваний, поліцейські знайшли зброю різного калібру та її складові частини, різнокаліберні набої, порох і дріб, інші боєприпаси, – каже Юрій Олійник. – Під час спілкування з поліцейськими він не відразу зізнався, що причетний до нічного розстрілу подружжя у сусідньому селі".

На Житомирщині розстріляли подружжя (ОНОВЛЕНО)
Нацполіція

Згодом у сховку у чагарнику знайшли мопед, яким уночі пересувався чоловік, та рюкзак зі зброєю і боєприпасами. У ноші були дві ручні гранати та автомат АКСУ калібру 5,45.

На Житомирщині розстріляли подружжя (ОНОВЛЕНО)
Нацполіція

На чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею 115"Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також

  • У Житомирі відбулося чергове засідання суду в справі про вбивство 7 людей.
  • Справа стрілка з Житомирщини: люди прийшли під стіни суду – вимагають довічне ув'язнення.
На початок