Інспектори з паркування у Вінниці: результати роботи за 2 місяці

Інспектори з паркування у Вінниці: результати роботи за 2 місяці

Інспектори з паркування у Вінниці: результати роботи за 2 місяці
. Оригінальне

За два місяці роботи інспектори з паркування у Вінниці роздали 16 тисяч інформаційних листівок водіям, які припаркували автівки в невстановлених місцях. Інспектор із паркування Богдан Фалинський каже, поки з водіями-порушниками проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу. Коли штрафуватимуть - Наталя Колодій розкаже.

Повідомляти про неправильно припарковані автівки можуть і вінничани, каже інспектор Сергій Люльчак. Зробити це можна за допомогою соціальних мереж. Надіслати повідомлення та фото- підтвердження потрібно через Вайбер, Фейсбук або Телеграм на сторінку «Паркування Вінниця». Люльчак додає, також тут мешканці можуть залишати власні пропозиції щодо паркувальних місць.

Сергій Люльчак інспектор з паркування відділу паркування ВМР:

"Ми виїзджали за адресами, де рідко бувають порушення, але якщо нам вінничани кажуть, ми стараємося виїхати за даною адресою. Якщо є водій, розповідаємо йому, що так робити не треба."

Нині у Вінниці є більше семи тисяч паркомісць, каже Геннадій Богуславський - начальник відділу паркування міського департаменту енергетики, транспорту та зв’язку. Всіх їх занесено на електронну мапу. Така є на сайті міськради. Аби знайти необхідне паркомісце, треба зайти у розділ «мапа міста» і ввести адресу, де б хотіли припаркуватися.

Геннадій Богуславський - начальник відділу паркування міського департаменту енергетики, транспорту та зв’язку:

сі паркувальні місця з’являються на мапі. Коли натискаєте на знак, з’являється адреса, кількість місць, місць для інвалідів і стоянок таксі."

На початок