Вінницькі пляжі готують до відкриття

Вінницькі пляжі готують до відкриття

Вінницькі пляжі готують до відкриття
. depo

Вінницькі пляжі готують до відкриття. Наразі, вже поприбирали прибережні території, пофарбували лавки та роздягальні, перевірили стан спортивного знаряддя. До літнього сезону у Вінниці готують три міських пляжі — "Центральний", "Хімік" та "Гонти". На останньому вже пофарбували лавки та роздягальні, — каже очільник комбінату комунальних підприємств Дмитро Науменко.

"Проводиться систематичний збір сміття, спортивні знаряддя, щоб пляж достойно виглядав", — каже Дмитро Науменко.

Коли у Вінниці стартує пляжний сезон

Аби купатися вінничанам було безпечно, водолази перевірять дно річки. А ще на пляжах — до відкриття сезону — оглядають спортивні та дитячі майданчики.

Цьогоріч на утримання міських пляжів із бюджету вінницької територіальної громади виділили півмільйона гривень, — каже Петро Аксененко — фахівець комбінату комунальних послуг.

Додає, за ці гроші на пляжах встановлять туалети та душові кабінки.

"Ці санітарні блоки будуть підключені до каналізації та водопостачання. Відпочивальники зможуть ними користуватися безкоштовно", — розповідає Петро Аксененко.

А ще — перш ніж відкрити пляжі офіційно, чекатимуть на дозвіл від держпродспоживслужби. Її працівники наступного понеділка перевірять воду на вміст бактерій.

Читайте також

На початок