Суд обрав запобіжний захід жінці, яка в нетверезому стані збила 13-річного хлопця

Суд обрав запобіжний захід жінці, яка в нетверезому стані збила 13-річного хлопця

Суд обрав запобіжний захід жінці, яка в нетверезому стані збила 13-річного хлопця
.

Взяли під варту, втім із правом внесення застави водійку позашляховика, яка в стані алкогольного сп'яніння збила на тротуарі 13-річного школяра. Наступних два місяці, поки триває слідство, 43 -річна жінка проведе за ґратами, якщо не заплатить 181 600 гривень застави.

"Якщо її потім посадять надалі, то ми будемо задоволені, але якщо посадять на 2 місяці і все, то ми будемо далі боротися. Подавати в апеляційний суд. Ми це не залишимо", — розповідає Марія Тарасюк.

Запобіжний захід жінці обирали у вінницькому міському суді. Адвокат затриманої просив про цілодобовий домашній арешт. Засідання було відкритим. На слуханні з'ясувалося Наталя Дзісь перебуває на обліку у диспансері, оскільки хворіє на алкоголізм.

Під час обрання запобіжного заходу жінка попросила вибачення за скоєне. Після цих слів мамі Андрія — Тетяні Тарасюк стало погано. Їй викликали швидку.

Кілька десятків людей, за підрахунками Суспільного рішення чекали на вулиці. До зали суду пустили не всіх.

Брат у важкому стані у реанімації, - каже сестра Марина. Попереду у нього ще чотири операції та реабілітація.

Що відомо

  • 24 травня, жінка 1978-го року народження, в нетверезому стані не впоралась з керуванням автомобіля, виїхала на тротуар, збила 13-річного хлопця.
  • Хлопця забрали у дитячу обласну лікарню з пошкодженнями головного мозку та травмами хребта.
  • Якщо вину водійки доведуть їх загрожує до 8 років за гратами.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок