У школах міста на Волині канікули розпочнуться у червні

У школах міста на Волині канікули розпочнуться у червні

У школах міста на Волині канікули розпочнуться у червні
. УНІАН

Навчання у ліцеях Нововолинської громади триватиме до 16 червня. Відповідне рішення прийняли у міській раді, — розповіла заступниця Нововолинського міського голови Вікторія Скриннік.

Через більш тривалі канікули в жовтні 2020 року та в січні 2021 року в ліцеях Нововолинської громади не встигають вичитати повну кількість матеріалу до 31 травня цього року. Учні не відбули у школах необхідних 175 навчальних днів. Тому управління освіти прийняло рішення подовжити очне навчання до 4-го червня та до 16-го червня – дистанційне.

Приймаючи таке рішення, каже Вікторія Скриннік, проаналізували досвід інших громад на Волині. За її словами, у Ковелі навчальний процес триватиме до 4 червня, у Луцьку в школах з шестиденною формою навчання - початок канікул з 30 травня.

Також у міській раді затвердили рішення, що у школах громади цьогоріч не будуть працювати пришкільні табори.

З 18 червня відновить роботу табір “Прикордонник”, де функціонуватиме чотири відпочинкові зміни.

Що відомо

  • Станом на 22 вересня 8 загальноосвітніх закладів на Волині були змушені перейти на дистанційну форму навчання. серед них були й школи міста Нововолинськ.
  • З 12 квітня у Нововолинську усі школи перейшли на дистанційне навчання. Такий захід вжили для того, щоб зупинити ріст захворювання на коронавірус.
На початок