У синагозі в Ізраїлі обвалилася трибуна: понад 160 постраждалих, є жертви

У синагозі в Ізраїлі обвалилася трибуна: понад 160 постраждалих, є жертви

Оновлено
У синагозі в Ізраїлі обвалилася трибуна: понад 160 постраждалих, є жертви
. GLZRadio

У синагозі в ізраїльському місті Гиват-Зеєв сталося обвалення трибуни, у результаті чого щонайменше дві людини загинули, понад 160 постраждали.

Про це повідомляє ізраїльська служба швидкої допомоги Magen David Adom (MDA).

Спочатку медики повідомили про 60 поранених, але згодом їх кількість зросла до 167-ми. Їх госпіталізували до лікарень. Серед постраждалих п'ять важко поранених, 10 середньо важких та 152 легко поранених. Також у MDA повідомили про смерть двох людей, у тому числі 40-річного чоловіка та 12-річного хлопчика.

За даними ізраїльського радіо "Галей ЦАХАЛ", на момент інциденту в будівлі перебували близько 600 людей. Під уламками трибуни в синагозі виявили десятки постраждалих, багато з них тяжкопоранені, а деякі без ознак життя.

Армія оборони Ізраїлю повідомила, що в Гиват-Зеєв терміново направили бійців рятувальної бригади командування тилу, служби зв'язку з громадськістю та медичні сили Центрального командування для надання допомоги постраждалим. Також до місця трагедії відправили два вертольоти, 25 машин інтенсивної терапії та 65 машин швидкої допомоги.

Що відомо

  • У Східному Єрусалимі біля Дамаських воріт автомобіль протаранив натовп, у результаті чого постраждали шестеро поліцейських.
  • 16 травня армія оборони Ізраїлю повідомила, що завдала ударів по офісу служби внутрішньої безпеки, штаб-кватирі розвідки та низці інших об’єктів палестинського руху ХАМАС в секторі Газа.
  • Рада безпеки ООН 16 травня провела екстрене засідання через загострення на Близькому Сході та закликала палестинську та ізраїльську сторони негайно припинити бойові дії.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок