В Італії жінці випадково ввели шість доз вакцини проти коронавірусу

В Італії жінці випадково ввели шість доз вакцини проти коронавірусу

В Італії жінці випадково ввели шість доз вакцини проти коронавірусу
. AP

У Тоскані 23-річній жінці помилково ввели шість доз вакцини проти COVID-19 Pfizer.

Як повідомила спікерка лікарні, в якій це сталося, Даніелла Джанеллі, пацієнтку виписали наступного дня, оскільки вона добре почувалася та не мала супутніх захворювань, передає CNN.

Однак, лікарі планують продовжити спостерігати за станом дівчини.

Речниця лікарні також розповіла, що планується провести внутрішнє розслідування, однак вважає, що це могла бути ненавмисна "людська помилка".

В Італії поступово знижується кількість нових випадків захворювання: 8 травня в країні було 10 тисяч нових хворих, 9 травня — 8,2 тисячі. 28% італійців вже отримали першу дозу вакцини, а 12% — обидві.

Що відомо

  • Гендиректор ВООЗ Тедрос Гебреісус заявив, що пандемія COVID-19 спричинила більшу "масову травму", ніж Друга світова війна.
  • У ВООЗ заявили, що останні дані, які надають уряди країн світу, свідчать про те, що темпи поширення COVID-19 та смертність від захворювання у світі посилюється. Також у ВООЗ вважають, що пандемія коронавірусу не закінчиться до кінця 2021 року.
  • Американські вчені сумніваються у можливості досягти колективного імунітету проти COVID-19.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок