У Вінниці пройшов чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

У Вінниці пройшов чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв

У Вінниці пройшов чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв
. Суспільне Вінниця

У Вінниці пройшов відкритий чемпіонат області зі змішаних бойових мистецтв. Ці змагання — це відбір кращих бійців до обласної збірної. Команда візьме участь у чемпіонаті України, який пройде 14-15 травня у Києві.

Про це Суспільному розповів президент федерації змішаних бойових мистецтв Вадим Кудіяров.

За можливість представляти Вінниччину на всеукраїнських змаганнях боролися 120 спортсменів із 12 клубів міста та області. Учасникам від 8 до 18 років.

Чемпіонат зі змішаних єдиноборств Ткачук
Суспільне Вінниця

"Є спортсмени з Житомирської області, Київської. Є клуби з районів: Калинівський район, Шаргородський, Барський район, Хмільницький, Вінницький. Достатньо широка географія даних змагань. І ми вважаємо, що дані змагання допоможуть гарно підготуватися і відібрати спортсменів на чемпіонат України", — розповів Вадим Кудіяров.

Тренер збірної області Ігор Дишливенко на цей чемпіонат підготував 23 спортсмени різних вікових груп. Загалом, каже, у нього 60 вихованців, втім через карантинні обмеження і відсутність тренувань добре підготуватися вдалося не всім. У перемозі своїх спортсменів, додає, навіть не сумнівається.

Чемпіонат зі змішаних єдиноборств Ткачук
Суспільне Вінниця

Вихованець Ігоря Дишливенка, чемпіон України та двократний призер світу Олександр Хуторянський каже, що єдиноборствами займається 10 років. За цей час, розповідає, кілька разів ламав кінцівки та вуха, втім це не стало на заваді спортивних досягнень.

"Коли я виходжу на ринг, я відчуваю адреналін і задоволення. Мені подобається цей стан", — каже Олександр Хуторянський.

Переможців обласного чемпіонату визначали в індивідуальних поєдинках та командних змаганнях. Призерам організатори підготували грамоти та медалі. Спортсмени ж, котрі посіли перші місця, на чемпіонат України поїдуть безкоштовно. Це — подарунок від організаторів.

Читайте також

  • Серед вінницьких команд з хокею на траві сильнійшою виявилась "Олімпія Авангард"
  • "Джаз — то музика вільних людей". Піаніст-віртуоз влаштував концерт просто неба на Вінниччині
На початок