У Луцькому зоопарку з'являться нові вольєри для сім'ї червоних мавп

У Луцькому зоопарку з'являться нові вольєри для сім'ї червоних мавп

У Луцькому зоопарку з'являться нові вольєри для сім'ї червоних мавп
. Луцький зоопарк

Для червоних мавп-гусарів на території комунального підприємства "Луцький зоопарк" побудують вольєр із зимовим приміщенням.

Нове приміщення для тварин зведуть до кінця літа цього року.

Як розповіла Суспільному директорка зоопарку Людмила Денисенко, новий вольєр потрібен у зв'язку з розширенням звіринця та появі нових тварин. "Приміщення буде для мавп-гусарів – тата, мами та двох малюків, які зараз проживають при вході в зоопарк справа.

Зі слів керівниці КП "Луцький зоопарк", у звіринці вже є комплекс для приматів, а нове приміщення будем окремим і логічним завершенням збудованої мережі. "Це зимове приміщення, а вигульний майданчик ми пізніше добудуємо за власні кошти", – зазначила Людмила Денисенко.

Тендер на будівництво вольєрів оголосило управління капітального будівництва. Оголошена вартість – 292 тисячі 227 гривень. Кошти на зведення запланували за спеціальним фондом бюджету Луцької міської територіальної громади.

Нагадаємо, восени минулого року у Луцькому зоопарку оселилися пара павіанів-гамадрилів Соня і Дюк. Тварин місцевому звіринцю презентував біопарк, що в Одесі.

Читайте також: "В Луцькому зоопарку показали двомісячного Любарта"
На початок