Вогнепальне поранення підлітка у Черкасах: тренер під домашнім арештом

Вогнепальне поранення підлітка у Черкасах: тренер під домашнім арештом

Вогнепальне поранення підлітка у Черкасах: тренер під домашнім арештом
. Суспільне Черкаси

Цілодобовий домашній арешт на два місяці обрали тренеру, на занятті якого травмувався учень. Про це Суспільному розповів заступник керівника Черкаської окружної прокуратури Володимир Тараненко.

Нині триває досудове розслідування.

"Наразі триває стадія кримінального провадження, коли збираються докази слідством. Післятого, як буде зібрано достатньо доказів, відкрито матеріали сторонам, кримінальне провадження буде скеровано до суду. Якщо не буде завершено досудове розслідування, звичайно, буде вирішуватися питання про доцільність продовження вказаної міри запобіжного заходу".

Читайте також: У Черкасах відсторонили тренера тиру, де підліток отримав вогнепальне поранення
домашній арешт
Суспільне Черкаси

За словами медичної директорки дитячої обласної лікарні Наталії Волчкової, нині стан підлітка стабільно важкий, він перебуває у комі.

"Дитина на теперішній час знаходиться у вкрай важкому стані на апараті штучної вентиляції легень. Усі життєдіяльні процеси у нього підтримуються завдяки медикаментозному лікуванню".

Що відомо

  • Вогнепальне поранення в голову школяр отримав 19 квітня у тирі 9 міської гімназії, куди прийшов на заняття.
  • Директор спортивної школи №2, яка орендує приміщення тиру, Олексій Куценко на час слідства від коментарів відмовився. Зі слів тренера, все сталося, коли він вийшов із тиру на декілька хвилин.
  • Правоохоронці порушили карну справу за трьома статтями – "Незаконне поводження зі зброєю", "Недбале її зберігання" та "Замах на вбивство".

Читайте також

Поранення у тирі: учня однієї із черкаських шкіл госпіталізували

На Черкащині прогулянка на залізниці закінчилася для підлітка лікарнею. Він у важкому стані

На початок