В Єгипті сталася аварія потяга: понад сотня постраждалих, десятки жертв

В Єгипті сталася аварія потяга: понад сотня постраждалих, десятки жертв

Оновлено
В Єгипті сталася аварія потяга: понад сотня постраждалих, десятки жертв
. qalyubiya / Instagram

В єгипетській провінції Калюбія пасажирський потяг зійшов з рейок. За попередніми даними, у результаті аварії постраждала понад сотня пасажирів, щонайменше 32 людини загинули.

Про це повідомив телеканал Al Arabiya із посиланням на дані Міністерство охорони здоров'я країни.

Спочатку повідомлялося про вісім жертв, але потім їх кількість зросла до 32-х.

За даними видання, поїзд прямував з міста Ель-Мансура в Каїр.

В офісі губернатора провінції уточнили, що з рейок зійшли вісім вагонів через кілька хвилин після відправлення потяга зі станції Тух. На місці події працюють рятувальники та представники інших оперативних відомств. Також було створено термінову технічну комісію для з'ясування справжніх причин перекидання вагонів поїзда.

Згодом газета Al Shorouk повідомила, що пасажирський потяг рухався зі швидкістю близько 120 кілометрів/годину при дозволеній на даній ділянці швидкості 30 кілометрів/годину. Зазначається, що в момент аварії потяг перетинав ділянку, де проводились ремонтні роботи.

Що відомо

  • Наприкінці березня в єгипетській провінції Согах зіштовхнулися два пасажирських потяги, у результаті чого загинули люди, десятки дістали поранення.
  • 2 квітня у Тайвані поїзд, який перевозив близько 400 пасажирів, зійшов з рейок всередині тунелю. У результаті аварії загинули щонайменше 48 людей, близько 100 людей дістали травми.
  • На східному узбережжі Шотландії біля міста Стоунхейвен з рейок зійшов потяг. У результаті аварії загинули троє людей, ще шістьох шпиталізували із серйозними травмами.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок