У Мелітополі продовжили дистанційне навчання і можуть посилити карантинні заходи

У Мелітополі продовжили дистанційне навчання і можуть посилити карантинні заходи

У Мелітополі продовжили дистанційне навчання і можуть посилити карантинні заходи
. Фото: Дмитро Давиденко

У м. Мелітополь Запорізької області з наступного тижня можуть посилити протиепідемічні заходи через підвищення захворюваності на COVID-19, яке перевищує базові показники.

Про це повідомили на сайті Мелітопольської міськради.

2 квітня відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У зв'язку зі збільшенням кількості виявлених нових випадків COVID-19 дистанційне навчання для учнів 5-11 класів продовжено.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров наголосив: якщо епідемічна ситуація не стабілізується, вже наступного тижня в Мелітополі можуть призупинити рух громадського транспорту, а також роботу непродовольчих ринків та магазинів, закладів громадського харчування, впровадити дистанційне навчання для учнів 1-4 класів.

Що відомо

  • На початку березня перша заступниця міського голови Мелітополя Ірина Рудакова повідомляла, що Мелітопольський район Запорізької області утримує показники захворюваності на рівні, який дозволяє не переходити у режим жорсткого локдауну.
  • З третього квітня у м. Запоріжжя впровадили "червону" зону епідемічної небезпеки. Відповідне рішення було прийняте під час засідання міської комісії ТЕБ НС 2 квітня. Локдаун ввели у зв'язку із погіршенням епідеміологічної ситуації в місті
  • З 29-го березня до 4 квітня у Мелітополі на коронавірусну хворобу захворіло 232 особи, загалом наразі нараховується 877 активних випадків.
На початок