Аварія потягу "Інтерсіті +" на Дніпропетровщині: рух між Запоріжжям і Дніпром відновили

Аварія потягу "Інтерсіті +" на Дніпропетровщині: рух між Запоріжжям і Дніпром відновили

Аварія потягу "Інтерсіті +" на Дніпропетровщині: рух між Запоріжжям і Дніпром відновили
. Суспільне Запоріжжя

Станом на 31 березня залізничники відновили контактну мережу і колії на місці аварії швидкісного потягу "Інтерсіті +" сполученням Київ – Запоріжжя: рух між Запоріжжям і Дніпром відновили. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Як поінформували в Укрзалізниці, пасажирські поїзди, зокрема "Інтерсіті+", ідуть без затримок. Поїзд Hyundai Rotem, який зазнав аварії, поставили на рейки. Він прямує до депо базування в Києві для діагностики та початку відновлення.

Що відомо

  • 29 березня близько 14:35 у районі селища Славгород Синельниківського району Дніпропетровської області під час руху зійшли з рейок шість останніх вагонів швидкісного потягу «Інтерсіті» № 732 сполучення «Київ – Запоріжжя».  
  • За фактом аварії швидкісного потягу "Інтерсіті +" поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції в Дніпропетровській області.
  • Справу кваліфікували за ст. 276 (порушення правил безпечного руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.
  • Розслідує Синельниківське районне управління поліції.
  • На ділянці колії, де сталася аварія, триває ремонт колії. Рух потягів між Запоріжжям та Дніпром тимчасово закритий, а потяги з та на Маріуполь, Новоолексіївку, Запоріжжя пущені в об'їзд, повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Читайте також

Аварія потягу Київ – Запоріжжя на Дніпропетровщині: поліція відкрила справу, рух поки закритий

У Дніпропетровській області зійшов з рейок Інтерсіті "Київ-Запоріжжя"

На початок