Вийшов уночі з дому і зник: на Черкащині знайшли дитину

Вийшов уночі з дому і зник: на Черкащині знайшли дитину

Вийшов уночі з дому і зник: на Черкащині знайшли дитину
. Фото Уманського районного управління поліції

На Черкащині розшукували хлопчика, який уночі пішов із дому і не повернувся. Про це Суспільному повідомили в Уманському районному управлінні поліції.

Із заявою про зникнення дитини 29 березня до поліції звернулась 31-річна жителька селища міського типу Верхнячка.

За її словами, вона востаннє бачила свого 9-річного сина ввечері 25 березня. Вночі ніби чула, як відкривалися двері будинку, а вранці його вже не було. За словами жінки, хлопчик неодноразово зникав, і міг перебувати у батька, який не проживає з родиною.

Хлопчик розповів правоохоронцям, що після суперечки з мамою вирішив піти до батька. Коли його розшукали, він із батьком був на сміттєзвалищі. Жодних протиправних дій щодо малолітнього не вчинялося.

Інспектори ювенальної превенції провели з хлопчиком та батьками профілактичну бесіду. Окрім того, на маму дитини склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП.Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суспільне готове висловити позицію батьків та сторони захисту, якщо вони сконтактують із редакцією у будь-який зручний для них спосіб.

Читайте також

На початок