У Вінниці організують табори відпочинку і навчання для пенсіонерів

У Вінниці організують табори відпочинку і навчання для пенсіонерів

У Вінниці організують табори відпочинку і навчання для пенсіонерів
.

У Вінниці затвердили програму "Громада відкритих можливостей для людей похилого віку". Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Програма передбачає проведення різноманітних навчань для людей поважного віку, також планують створити табір відпочинку.

"У нас вже діють та користуються попитом наявні майданчики для людей поважного віку, такі як шаховий клуб, організації ветеранів, послуги територіального центру, бібліотек та громадських організацій. Разом з тим, не у кожному мікрорайоні є можливості для освіти та дозвілля мешканців 60+, а ми плануємо зробити доступними ці послуги для всіх", - розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова. 

За результатами опитувань серед людей поважного віку, проведених громадською організацією "Центр Поділля-Соціум", більшість пенсіонерів відчувають нестачу сучасних знань у фінансовій та юридичній галузях, а також у психології, в тому числі з питань, які безпосередньо стосуються реалізації їх прав і можливостей в різних сферах життєдіяльності.

Читайте також

  • На Вінничині триває вакцинація військовослужбовців
  • На Вінниччині запрацює пункт Системи авіаційної безпеки
На початок