Сєвєродончани вийшли на мітинг проти вирубки лісу

Сєвєродончани вийшли на мітинг проти вирубки лісу

Сєвєродончани вийшли на мітинг проти вирубки лісу
.

У Сєвєродонецьку під палацом культури «Будівельників» 8 людей вийшли на мирний мітинг з плакатами, виступили проти будівництва лікарні у 81 мікрорайоні.

Питання щодо вирубки лісу, повинні були обговорити на громадських слуханнях, але за добу до їх початку, голова військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк, переніс слухання у зв’язку погіршенням епідеміологічної ситуації в місті.

"Що того разу, що цього разу вони бояться комунікації, вони розуміють, що ми абсолютно праві, що їх рішення абсолютно незаконні, ми подали позов на відміну його рішень. Відбудеться суд, після суду, будемо подавати заяву в ДБР й прокуратуру, бо рішення, які робить військово-цивільна адміністрація незаконні", - каже учасник мітингу Олександр Кононов.

Нагадаємо, у військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецька затвердили проєкт, відповідно до якого у 81-му мікрорайоні під будівництво обласної багатопрофільної лікарні мають вирубати близько 12 гектарів лісу.

Що відомо

  • За словами голови державного агентства лісових ресурсів України Юрія Болоховця – на відновлення 20 тисяч гектарів лісу на Луганщині потрібно понад 10 років.
  • 30 вересня у шести селах Станично-Луганського району одночасно почались пожежі.

Читайте нас у Telegram: усі новини Донбасу

На початок