Президент призначив очільника Сумської райдержадміністрації

Президент призначив очільника Сумської райдержадміністрації

Президент призначив очільника Сумської райдержадміністрації
. Суми

Президент Володимир Зеленський 17 березня призначив на посаду голови Сумської районної державної адміністрації — Сіренка Руслана Васильовича. Про це йдеться на сайті Президента України.

"Призначити Сіренка Руслана Васильовича головою Сумської районної державної адміністрації Сумської області", — зазначено на сайті голови держави.

Новопризначеному Руслану Сіренку 42 роки. З травня 2020 Сіренко обіймав посаду голови Краснопільської районної державної адміністрації, що на Сумщині. Розпорядження про звільнення його з посади також опубліковане на сайті президента 17 березня.

На сайті руху Чесно зазначено, що він безпартійний. Відповідно до інформації на сайті zaparkanom.com, сукупний дохід Сіренка за 2019 рік склав - 268.4 тис. грн. Згідно з даними декларації він має квартиру у Сумах, площею 47 м2.

Що відомо

  • Попередній г олова Сумської районної державної адміністрації Віталій Бурбика звільнений з посади розпорядженням президента 16 лютого.
  • Пізніше він заявив, що "звільнення сфальсифіковане" і жодних заяв про звільнення він не подавав. "Це брудні підкилимні ігри ОДА під керівництвом В.Хоми. Готую звернення до суду", - написав Бурбика на своїй сторінці у Facebook.
  • Натомість, голова Сумської ОДА сказав Суспільному, що "рішення про звільнення голови Сумської райдержадміністрації Віталія Бурбики приймалося на підставі заяви".
  • Віталій Бурбика написав заяву до Державного бюро розслідування щодо свого звільнення з посади голови Сумської райдержадміністрації.
На початок